VESTE... PROASTĂ! PREGĂTIȚI PORTOFELELE: GAZELE, MAI SCUMPE CU APROXIMATIV 10%! Și PREȚUL CURENTULUI ELECTRIC SUFERĂ... „AJUSTĂRI”!

De la 1 aprilie, preţul gazelor naturale ar putea creşte cu 10% pentru consumul casnic, iar energia electrică se va scumpi de la jumătatea anului cu cel mult două procente.

Președintele ANR a vorbit recent de o ajustare de 1 – 2% în ceea ce privește energia electrică începînd cu 1 iulie. Acesta a precizat că nu se pune încă problema de o creștere a prețului energiei electrice de la 1 aprilie, așa cum au cerut unii furnizori, informează monitorulexpres.ro.

În primele luni ale anului, prețul energiei pe bursă a înregistrat un maxim istoric de 680 de lei/MWh, de pînă de trei ori mai mare decît într-o perioadă normală a acestui an. Acesta ar fi principalul motiv de creștere al prețului energiei electrice, după cum comentează stireazilei.com .

O altă veste proastă anunță o posibilă creștere a prețului gazelor naturale cu până la 10 procente! Se va întâmpla, probabil, de la 1 aprilie. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org