Întâlnirile Francofone de Afaceri. La Sibiu. Vin oaspeți din Franța, Belgia, Elveția și România

 

 

 

 

Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu organizează anul acesta a doua ediție a “Întâlnirilor Francofone de Afaceri”, fiind gaza unui eveniment francofon care reunește la Sibiu, timp de două zile, actori economici din România, Franța, Belgia și Elveția.

Evenimentul va avea loc în zilele de 22- 23 iunie 2017 la Hotelul Ramada din Sibiu. Inițiat în anul 2016, evenimentul își propune, așa cum recunosc organizatorii, să aducă în inima României intreprinderi francofone care sunt interesate de domeniul afacerilor din România și totodată să le faciliteze acestora întâlnirea cu viitori clienți sau parteneri.

“Întâlnirile Francofone de Afaceri” propun participanților întâlniri BtoB, conferințe, dar și momente de “networking” care oferă o relaționare într-o ambianță informală, reprezentând așadar, un eveniment francofon, multisectorial. Programul evenimentului include ateliere și workshopuri cu diferite tematici, cum ar fi: “Resurse umane”, “România, noul el-dorado” al IT-ului, “Dreptul afacerilor și fiscalitatea în România”, “Investim în România”, care oferă participanților toate informațiile necesare asupra domeniului afacerilor în România și prevederile sale.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org