ALEGE OAIA, sibianule! Campania inițiată de Ministerul Agriculturii ajunge în patria ciobanilor!

Celebra, de-acum... campanie naţională de informare şi promovare ’’Alege oaia’’, sub coordonarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale împreună cu reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Federaţiilor / Asociaţiilor din sectorul de creştere a ovinelor, continuă pe 18 şi 19 noiembrie 2017 la... SIBIU.

 

Evenimentului va avea loc în Sibiu , la Shopping City Sibiu, în zona intrării hypermarketul-ui Auchan. Orar: 18 si 19 noiembrie 2017, orele 1130 - 1700 .

Cu această ocazie, consumatorii se vor delecta gratuit, cu mâncăruri tradiţionale delicoase preparate în mod predilect din carne de oaie.

Demn de luat în seamă, obiectivul final al campaniei îl constituie păstrarea tradiţiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creşterea consumului de produse din carne de oaie, sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine şi înfiinţarea, la nivel naţional, a unei pieţe de Gross, iar la nivel judeţean, constituirea de magazine destinate comercializării cărnii şi produselor din carne de oaie, cele care, de altfel, adus și încă duc faima oierilor și gospodarilor din Mărginimea Sibiului.

 

 

Foto: Nicu Bozdog

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org