Cercetați penal: Le-a plăcut VOLANUL... dar nu și LEGEA!

Miercuri, 15 martie, în cadrul acțiunilor preventive desfășurate în trafic, polițiștii rutieri din Săliște au oprit pentru control în trafic un autovehicul, în urma verificărilor polițiștii stabilind că acesta este neînmatriculat și are aplicat număr fals de înmatriculare.

Conducătorul auto (26 de ani, domiciliat în Cristian) se afla la volanul unui autovehicul înmatriculat în străinătate, iar în urma verificărilor s-a stabilit că seria de șasiu nu corespundea cu cea înscrisă în documente.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

 

*În aceeași zi, în jurul orei 1900, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever au oprit pentru control în trafic, în localitatea Axente Sever, un bărbat (59 de ani, localnic), în urma verificărilor efectuate fiind constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat) și conducea autoturismul fără a deține permis de conducere. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier, respectiv: conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană ce nu deține permis de conducere, cu alcoolemie peste limita legală și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org