Tânăr de 19 ani arestat preventiv. Pentru TENTATIVĂ DE OMOR și.... alte infracțiuni

În data de 16 martie, în baza datelor și informațiilor deținute, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sibiu, în urma unei acțiuni organizate și desfășurate în municipiul Sibiu, au depistat și reținut un sibian, în vârstă de 19 ani, pe numele căruia Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare preventivă. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, în timp ce împotriva inculpatului instanța a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, a fost depistat de organele de poliție încălcând cu rea-credință obligațiile măsurii arestului la domiciliu, prin repetare.

Potrivit unui comunicat din partea IPJ Sibiu, în sarcina sibianului s-a reținut că la data de 07.05.2016, în jurul orei 2330, aflându-se în incinta unei societăți comerciale, a intervenit într-un conflict pornit de alți inculpați și folosindu-se de un obiect tăietor înțepător i-a provocat victimei (care a încercat să aplaneze conflictul) o plagă tăiată în zona gâtului.

Cercetările în acest dosar continuă. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org