EFICIENȚĂ! REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN DUMBRĂVENI, LA SCURT TIMP DUPĂ CE AU COMIS MAI MULTE FURTURI

Doi bărbați din Dumbrăveni sunt cercetați, în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de furt calificat. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Sibiu, în urma percheziției domiciliare, bunurile provenite din săvârșirea infracțiunilor de furt au fost recuperate.

 

 

*În perioada 12 – 14 mai, din dispoziție Inspectorului General al Poliției Române, domnul chestor principal de poliție Bogdan DESPESCU, polițiștii din structurile operative ale Poliției Sibiene au intensificat acțiunile menite să mențină un climat corespunzător de ordine și siguranță publică și să salveze vieți, prin prevenirea accidentelor rutiere.

 

În cursul nopții de 13/14 mai, polițiștii din Dumbrăveni au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o societate comercială din localitate, de unde sustrag bunuri.

Ca urmare, mai multe echipaje ale Poliției Orașului Dumbrăveni s-au deplasat cu operativitate la fața locului. Nu a durat mult până când, la numai câteva străzi distanță, au fost depistate două persoane de sex masculin bănuite că ar fi comis infracțiunea de furt. Asupra celor doi bărbați nu au fost depistate bunuri, însă cei doi aveau asupra lor cagule, iar vestimentația acestora corespundea sesizării și trăda, de la sine, ceva intenții necurate.

 

Cei doi suspecți au fost conduși la sediul Poliției Orașului Dumbrăveni, iar în urma cercetărilor polițiștii au stabilit că aceștia sunt suspecți în alte două dosare penale privind infracțiunea de furt rămase inițial cu autor necunocut, fapte reclamate în dimineața zilei de 10 mai.

În cursul dimineții de duminică, în baza autorizației de percheziție domiciliară emisă de Tribunalul de pe lângă Judecătoria Mediaș, polițiștii din Dumbrăveni au percheziționat locuința celor doi bărbați, fiind identificate diferite bunuri reclamate ca sustrase dintr-un imobil și dintr-o societate comercială. 

În fapt, în dimineața zilei de 10 mai, doi localnici din orașul Dumbrăveni, au sesizat faptul că în cursul nopții, persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o locuință și o societate comercială. Din imobil se reclamă furtul unui telefon mobil, iar din societatea comercială diferite produse alimentare, bunuri pe care polițiștii le-au descoperit în urma percheziției domiciliare.

Potrivit comunicatului transmis de IPJ Sibiu, în baza probatoriului administrat, cei doi bărbați, în vârstă de 16 și 22 de ani, domiciliați la aceeași adresă în orașul Dumbrăveni, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 15 mai să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii a 3 infracțiuni de furt calificat.

 

foto: IPJ Sibiu

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org