PRECOCE: Adolescentă de 17 ani, reținută de polițiști pentru... tâlhărie

În seara zilei de 14 mai, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un minor de 14 ani a fost victima unei infracțiuni în care violența a jucat, pare-se, rolul principal.

 

În urma investigațiilor de rigoare, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că minorul, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla într-un apartament împreună cu alți tineri, a fost deposedat prin violență de telefonul mobil, pantofii sport cu care era încălţat şi suma de 45 lei. Autoarea acestei fapte s-a dovedit a fi... o tânără de numai 17 ani, din municipiul Sibiu.

În apartamentul respectiv a fost identificată tânăra bănuită de săvârșirea faptei, o parte din prejudiciu fiind recuperat, respectiv pantofii sport și telefonul mobil.

Tânăra este acum cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind reținută de polițiști pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu. În cursul acestei zile va fi prezentată instanței pentru luarea unei măsuri preventive.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org