LA VOLAN NU-I DE JOACĂ!!! Mulți șoferi încalcă legea, dar sunt depistați de polițiști! Încă 2 exemple...

În cursul zilei de ieri, 2 august, polițiștii rutieri au constatat în trafic, în cadrul acțiunilor desfășurate în vederea prevenirii accidentelor și reducerii victimizării prin accidente rutiere, două infracțiuni la regimul circulației.

 

Iată ce s-a întâmplat:

  • -în municipiul Mediaș, a fost depistat în trafic un localnic, în vârstă de 27 de ani, care conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul; polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul (art. 335 alin. 1 Cod Penal);

  • -în jurul orei 19.00, pe DN 14, în afara localității Ruși, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat (în vârstă de 37 de ani, domiciliat în municipiul Hunedoara) care conducea autoturismul deși exercitarea acestui drept îi era suspendată. În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea acestui drept i-a fost suspendată (art. 335 alin. 2 Cod Penal).

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org