SÂNGEROS! Un bărbat din Poplaca a fost reținut 24 de ore de către polițiști, după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a înjunghiat fiul și un vecin

Întâmplare sângeroasă la doi pași de Sibiu: în cursul zilei de 9 august, în jurul orei 2145, Secția 1 Poliție Rurală Șelimbăr a fost sesizată cu privire la un incident grav care s-a produs în satul Poplaca. În urma acestui eveninent, două persoane au suferit vătămări corporale ușoare.

 

Cercetărilor efectuate în mod operativ la locul faptei au stabilit următoarele: pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri intrafamiliale mai vechi, pe stradă a avut loc o altercație verbală între doi localnici, tată și fiu, în vârstă de 53, respectiv 27 de ani. Urmare a înfruntării, tatăl i-a provocat fiului său o plagă înjunghiată. Pentru a aplana conflictul, între cei doi a intervenit un localnic (în vârstă de 41 de ani), care, însă, n-a scăpat tocmai cu bine, deoarece a fost și el agresat de bărbatul de 53 de ani.

Ambele victime au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu unde au primit îngrijiri medicale.

Agresorul în vârstă de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Cercetările în acest dosar continuă.  

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org