Octombrie a început cu... un SCANDAL la Buzd

În ziua de 1 octombrie, în jurul orei 14.30, în localitatea Buzd, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între două grupuri de doi respectiv patru bărbați, a izbucnit un conflict spontan. Ceatra a decgenerat într-un scandal de proporții, în care violența a jucat rolul principal: ca urmare, patru persoane au suferit vătămări corporale. Victimele, bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 31 de ani, domiciliați în municipiul Mediaș, nu au necesitat internarea în spital.

 

Cei doi agresori au fost identificați de către polițiști: este vora de doi frați, localnici, în vârstă de 23, respectiv 27 de ani.

Potrivit informațiilor de la IPJ Sibiu, față de tânărul în vârstă de 23 de ani s-a luat măsura reținerii 24 de ore, iar în data de 2 octombrie parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Inițial, tânărul de 27 de ani a fugit de la fața locului, însă a fost prins în data de 2 octombrie când a fost reținut 24 de ore, urmând ca, în data de 3 octombrie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Fiecare dintre cei doi frați este cercetat penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de lovire sau alte violențe și sub aspectul săvârșirii unei fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org