ULTIMA ORĂ: UN SIBIAN BĂNUIT DE ACTE SEXUALE CU MINORE A FOST ARESTAT

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, au identificat și prins un bărbat bănuit că, în perioada 2014 – 2017, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore cu vârste cuprinse între 12 – 14 ani.

 

 

În cursul lunii septembrie 2017, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au obținut date și informații care conduceau la prezumția că un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, ar fi obișnuit să se împrietenească cu familiile nevoiașe ale unor minore de pe raza județului Sibiu, și, după ce câștiga încrederea părinților, sibianul lua minorele la domiciliul său, unde obișnuia să întrețină raporturi sexuale cu ele.

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii sibieni, în cursul zilei de 9 noiembrie a.c., s-a reușit prinderea și reținerea persoanei în cauză.

Vineri, 10 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței care a dispus pe loc măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acuzatul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minori.

 

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă, însă, cercetările în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a bărbatului sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 


 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org