INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI SIBIU SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR: Se caută trei femei, care au sustras aparatură electronică de la Promenada Mall

URGENT! Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării a trei persoane de sex feminin, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

 

În data de 03.09.2017, în jurul orei 18,00, un grup format din trei persoane de sex feminin a pătruns în incinta unui magazin amplasat în Promenada Mall Șelimbăr de unde ar fi sustras aparatură electrocasnică în valoare de aproximativ 400 ron.

Potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Agent sef adjunct Elena Welter, se pare că o cameră de supraveghere montată în zonă a surprins în imagini persoanele în cauză.

 

ATENȚIE! Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la aceste persoane sunt rugaţi să apeleze Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu la numărul de telefon fix 0269/208211.

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org