Reținut pentru violență fizică și verbală: I s-a întâmplat unui tânăr din Armeni

 

În data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 23.50, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat despre faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani, din Păuca, a fost victima unei agresiuni comise pe raza localității Păuca.

 

Cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Ocna Sibiului au condus la concluzia că, în seara zilei de 18 noiembrie, în localitatea Păuca, pe fondul consumului de alcool, o persoană necunoscută, de sex masculin, a lovit victima în zona feței cu un obiect ascuțit după care a părăsit locul incidentului.

În urma rănilor suferite, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale fără a necesita, însă, internarea.

Ca urmare a activităților specifice de investigație, în data de 20 noiembrie a.c., polițiștii au reușit identificarea și prinderea presupusului agresor: este vorba despre un bărbat în vârstă de 20 de ani, domiciliat în satul Armeni.

potrivit informațiilor de la IPJ, acesta a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în data de 21 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org