În trafic, în ilegalitate. Și... fugar!

 

În data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 23.20, pe raza localității Roșia, un șofer nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor și și-a continuat deplasarea, urmărit fiind de echipajul de poliție până pe strada Principală din localitatea Cașolț. Acolo, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

 

Imediat după producerea evenimentului, persoana aflată la volan și cei doi pasageri care îl însoțeau au reușit să fugă. Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat în vârstă de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere, pasageri fiind doi tineri de 17 ani, toți domiciliați în Alțâna.

De asemenea, s-a constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată din data de 19 noiembrie.

Pe numele celui aflat la volan a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Roșia.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org