RECORD: PRESUPUȘI AUTORI AI UNEI TÂLHĂRII, IDENTIFICAȚI ȘI PRINȘI ÎN NUMAI 30 DE MINUTE

În data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, echipajele de polițiști și jandarmi au reușit identificarea și prinderea a cinci tineri, presupuși autori ai unei tâlhării care a fost sesizată în jurul orei 12.30, pe raza municipiului Sibiu.

 

 

În fapt, astăzi, în jurul orei 12.30, la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu s-au primit trei apeluri de urgență prin care se anunța faptul că persoane necunoscute au smuls telefonul mobil aparținând unui minor în vârstă de 10 ani, în zona străzii Odobescu din municipiul Sibiu.

Alertate, echipajele de polițiști și jandarmi au pornit în căutarea și identificarea presupușilor autori, iar în aproximativ 30 de minute de la sesizarea faptelor, un echipaj mixt de polițiști și jandarmi a reușit identificarea a trei persoane de sex masculin despre care martorii au afirmat că ar putea fi autorii faptelor.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au identificat alți doi tineri bănuiți că au fost implicați în săvârșirea faptei.

Demn de precizat, telefonul mobil al victimei a fost găsit asupra unuia dintre tinerii depistați și recuperat.

În cauză, este vorba despre cinci tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, domiciliați în localitățile Sibiu, Ocna Sibiului, Rășinari și Brateiu.

 

Potrivit IPJ Sibiu, faptul că pretextul sub care au abordat minorul a fost acela de a afla cât este ceasul, în momentul în care victima a scos telefonul mobil din buzunar, unul dintre cei amintiți i l-a smuls din mâna copilului și a fugit.

 

De luat în seamă, un aport deosebit la identificarea autorilor și-au adus și martorii la eveniment, care au apelat de urgență numărul unic 112 sesizând fapta în timp ce îi urmăreau pe făptași.

 

*La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu s-au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie aplicate măsurile legale care se impun.

 

***Imagini pe surse

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org