COMBATEREA COMERȚULUI ILICIT ȘI A OPERAȚIUNILOR ILEGALE CU ARTICOLE PIROTEHNICE. S-au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei

 

În cursul zilei de 18 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune specifică de combatere a comerțului ilicit și a operațiunilor ilegale cu articole pirotehnice în zona Pieței Agro – Alimentare Cibin din municipiul Sibiu. În acest context, au fost verificate 5 societăți comerciale.

 

Așa cum informează IPJ Sibiu, cu această ocazie, pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților economice, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru neafișarea la raft a prețului produselor.

De asemenea, au fost confiscați 519 lei, reprezentând sumă nefiscalizată.

Demn de precizat, polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. au identificat două societăți care comercializau ilegal petarde și, drept urmare, au întocmit două dosare penale pentru operațiuni fără drept cu articole pirotehnice. În cauză, au fost confiscate aproximativ 9.000 de articole pirotehnice, petarde de dimensiuni mici și medii.

 

Acțiunile de verificare și control vor continua în întregul județ până la începutul anului viitor.

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org