BANII, OCHII DRACULUI?... Bănuit de furt calificat, reținut de către polițiștii sibieni

În data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat bănuit că, în data de 26 noiembrie 2017, ar fi sustras 400 de lei dintr-un autoturism parcat în municipiul Sibiu.

 

În cauză a fost deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ca urmare a activităților operative desfășurate de către polițiștii BIC Sibiu, în data de 9 ianuarie a.c., s-a reușit identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în orașul Dumbrăveni, bănuit că, în data de 26 noiembrie 2017, în jurul orei 3,45, folosind chei potrivite, a reușit să deschidă un autoturism parcat pe strada Faurului, din care a sustras suma de 400 de lei.

Potrivit unui comunicat din partea IPJ Sibiu, față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, miercuri, 10 ianuarie a.c., să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului, acesta fiind încarcerat în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org