A ATACAT doi puști în parcul Sub Arini și acum riscă să fie arestat preventiv

ATITUDINEA AGRESIVĂ NU DUCE LA NIMIC BUN! În cursul zilei de 29 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au identificat, prins și reținut un tânăr bănuit că ar fi lovit doi minori în Parcul Sub Arini.

 

În fapt, în data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce se aflau în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu, doi minori în vârstă de 15 ani, sibieni, pe fondul unui conflict spontan, au fost agresați de către o persoană necunoscută, de sex masculin, aflată sub influența alcoolului. Din nefericire, unul dintre puști a suferit leziuni traumatice în zona feței care necesită... peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

În urma sesizării depuse de părinții minorului care a fost transportat la spital, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au declanșat investigații în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale, cercetările vizând săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de 29 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au reușit identificarea și prinderea unui tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi autorul agresiunii față de cei doi minori. Acesta a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în data de 30 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org