Tânără din Teleorman acuzată de FURT CALIFICAT, reținută de polițiștii sibieni

 

 

În cursul zilei de 6 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut o femeie cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

În fapt, în data de... 30 octombrie 2017, la Poliția Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere privind sustragerea unui portofel cu documente și bani dintr-un imobil de pe raza municipiului Sibiu.

Ca urmare a cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în data de 6 februarie a.c., polițiștii sibieni au identificat și prins o tânără în vârstă de 22 de ani, din județul Teleorman, bănuită că ar fi sustras portmoneul în cauză.

Femeia a fost reținută 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, 7 februarie a.c., să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Așa cum transmite purtătorul de cuvânt al IPK Sibiu, elena Welter, potrivit procedurilor legale, cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org