Medieșean reținut pentru furt calificat. Dintr-un automat de cafea a făcut... automat de... bani!

În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 21,30, un echipaj de jandarmi și angajații unei societăți de pază au sesizat Poliția Municipiului Mediaș în legătură cu faptul că au imobilizat un bărbat pe care l-au surprins în timp ce sustrăgea bani dintr-un... automat de cafea, amplasat în Autogara municipiului Mediaș.

 

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au preluat pe loc persoana în cauză: un medieșean în vârstă de 33 de ani, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Urmează ca, în data de 13 februarie a.c., bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit informaților de la IPJ Sibiu, cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea documentării asupra întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org