Vinovatul de accidentul de duminică noapte de la ȘURA MARE a fost reținut de polițiști. Ar putea fi arestat preventiv!

Luni, 5 martie a.c., polițiștii sibieni au reținut un bărbat, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

 

 

În fapt, la data de 4 martie a.c., în jurul orei 23,45, pe DN 14, km. 6, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Hamba, a condus autoturismul pe direcția Sibiu - Șura Mare, iar la intrarea în localitate, pe fondul vitezei neadaptate în curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil uscat, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile răsturnându-se în șanț. 

Așa cum aflăm de la purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, în urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat tot în localitatea Hamba, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu, unde, din pricina stării grave, a rămas internat pentru investigații medicale amănunțite.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul ar fi sustras autoturismul din incinta unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, cu scopul de a-l conduce până la domiciliul său din localitatea Hamba.

Demn de precizat, față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, la data de 6 martie a.c., bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

 

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org