Conducători auto-moto... închipuiți. Dar... prinși de polițiști!!!

 

În cursul zilei de 8 martie a.c., polițiștii sibieni au identificat în trafic doi bărbați care conduceau autovehicule deși nu sunt deținători de permis și un alt bărbat care se afla la ghidonul unei motociclete, de asemenea, fără a deține permis corespunzător categoriei de vehicul condus.

 

Astfel, în jurul orelor 19.00, pe raza localității Cârța, a fost identificat un localnic în vârstă de 20 de ani, care conducea autoturismul pe strada Peste Râu fără a deține dreptul de a conduce.

 

La numai o oră distanță, în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Teclu, un bărbat în vârstă de 45 de ani a condus un buldoexcavator, polițiștii descoperind și în cazul acestuia că nu deține dreptul de a conduce.

Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite dosare penale de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

În aceeași zi, în jurul orelor 14,00, în orașul Cisnădie, pe strada Stejarului, a fost identificat un localnic în vârstă de 29 de ani, care conducea o motocicletă fără a deține permis corespunzător.

Și pe numele acestui bărbat s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care autovehiculul face parte.

 

 

sursa foto: Gandul.info

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org