PROPRIILE FAPTE I-AU DUS DUPĂ GRATII! Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu

În cursul zilei de 16 martie a.c., în localitatea Șelimbăr, a fost identificat și prins un localnic în vârstă de 56 de ani, pe numele căruia, Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei cu închisorea pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

 

La data de 17 martie a.c., în municipiul Sibiu, a fost identificat și prins un sibian în vârstă de 26 de ani, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup organizat, respectiv efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, constituirea unui grup organizat, respectiv efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, a fost identificat și prins și un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, condamnat la o pedeapsă de 4 ani, 1 lună și 10 zile închisoare.

Față de un alt sibian în vârstă de 22 de ani, s-a pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Sibiu, cei patru condamnați au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!