ALERTĂ! MINOR DISPĂRUT DIN POPLACA

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un minor de 11 ani care a plecat de la domiciliul său într-o direcție necunoscută.

 

La data de 5 aprilie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că fiul său minor, TOMA IOAN MARIAN, în vârstă de 11 ani, a plecat în data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 09,00, de la domiciliul său din localitatea Poplaca, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

 

Semnalmente : înălţime 1,40 m; păr șaten, fir drept, tuns scurt, cărare pe partea stângă; ochi căprui; faţă ovală, ten alb; constituție slabă.

 

*Nu prezintă semne particulare.

 

Potrivit precizărilor făcute de polițiști, la data plecării, minorul purta geacă de culoare albastru, cu o dungă reflectorizantă în jurul bazinului, o pereche de pantaloni din material blue-jeans de culoare albastru, o pereche de adidași marca Puma de culoare verde și un rucsac de culoare albastru închis cu imprimeuri de culoare albastru deschis.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!