UN SIBIAN ȘI UN BRAȘOVEAN, BĂNUIȚI DE EVAZIUNE FISCALĂ, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII SIBIENI

 

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au reținut doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

 

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal vizând săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, au identificat doi bărbați cu vârste de 30, respectiv 32 de ani, domiciliați în județul Sibiu, respectiv Brașov. Cei bănuiți că, în perioada 2013 – 2015, cei doi au desfășurat activități în domeniul construcțiilor fără a evidenția în contabilitatea fimei administrate veniturile obținute, în sumă de 1,3 milioane lei.

Miercuri, 11 aprilie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 12 aprilie a.c., să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

IPJ Sibiu: Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org