A furat o tabletă și un portofel dintr-un restaurant sibian, dar a fost prins imediat!

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 23 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Tânărul o fi crezut că... dacă fură dintr-un restaurant nu-l vede ș nu-l prinde nimeni?!?

 

În fapt, la data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 22.20, printr-un apel prin S.N.U.A.U. 112, s-a sesizat faptul că un bărbat a fost imobilizat după ce a fost surprins în timp ce sustrăgea o tabletă și un portofel din bucătăria unui restaurant de pe raza municipiului Sibiu.

Persoana în cauză a fost preluată în scurt timp de un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu și predat polițiștilor din cadrul B.I.C. Sibiu, care au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mulțumită operativității polițiștilor, bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate.

Bărbatul a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, față de care s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. În cusul zilei de 12 aprilie, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Investigații Criminale Sibiu.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org