Angajați la o societate din Sibiu, doi bărbați au crezut că au dat de „cloșca cu puii de aur”. GHINION: A dat Poliția de ei și au ajuns după gratii!

În cursul zilei de 19 aprilie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza localităților Fofeldea, Nocrich și Tălmaciu cu scopul identificării unor bunuri provenite din furt, precum și a persoanelor suspecte de comiterea infracțiunii de furt.

 

Cu această ocazie, au fost identificați și prinși doi bărbați cu vârsta de 18, respectiv 27 de ani, domiciliați în Tălmaciu, respectiv Fofeldea.

În urma cercetărilor, a reieșit faptul că, în perioada ianuarie – martie 2018, în calitate de angajați ai unei societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, cei doi ar fi sustras mai multe produse electronice din depozitul societății.

Prejudiciul creat se ridică la suma de aproximativ 60.000 de lei, recuperat parțial.

Cum era de așteptat, față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org