„FRAȚI” DE... INFRACȚIUNI: Băuți bine, s-au urcat la volan dar au avut aceeași... „DESTINAȚIE”: DOSAR PENAL

 

 

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 01.00, în localitatea Cristian, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în localitatea Săliște.

 

La testarea alcooscopică a șoferului, rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceste condiții, pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 ***

La numai... jumătate de oră distanță, pe raza localității Valea Viilor, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Axente Sever au depistat, la volanul unui autoturism, un localnic în vârstă de 30 de ani.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, și, în plus, rezultatul testării alcoolscopice a fost de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org