În numai 3 ore, joi, polițiștii au reținut 6 permise de conducere în municipiul Sibiu și au depistat două minore date în urmărire națională după ce au plecat din niște centre de plasament

La data de 24 mai a.c., între orele 12.00 – 15.00, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, s-a desfășurat o acțiune amplă de prevenire și combatere a faptelor cu caracter antisocial în municipiul Sibiu.

 

În numai 3 ore, cei 100 de polițiști au legitimat 234 de persoane, au verificat 322 de autovehicule și au depistat 2 persoane urmărite național: este vorba despre minore plecate voluntar din centre de plasament.

În urma controalelor efectuate, au fost constatate 2 infracțiuni și au fost aplicate 241 de sancțiuni contravenționale în valoare de 47.000 de le. Totodată, în intervalul menționat, au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate celor care fie au traversat neregulamentar- 47; fie nu au purtat centura de siguranță- 45 sau au oprit / staționat în locuri interzise- 23.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org