Adolescenți pe căi greșite: Cercetați pentru furt calificat și tentativă la furt calificat

În cursul zilei de 6 iunie a.c., în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Investigații Criminale au desfășurat acțiuni de depistare a persoanelor implicate în fapte cu caracter antisocial și a bunurilor provenite din astfel de fapte.

 

Când nu ți-e aminte de școală, ci te dedai la infracțiuni... Cu această ocazie, în jurul orei 23.30, în zona Gării CFR, au fost identificați și prinși trei tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, sibieni, asupra cărora a fost găsit un telefon mobil despre care se bănuiește că i-ar fi fost sustras unei persoane aflate în stare de ebrietate, în cursul serii.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, înainte de sustragerea telefonului, cei trei adolescenți sibieni ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe Calea Dumbrăvii, fără, însă, a sustrage bunuri.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org