HUNEDOREAN acuzat de FURT CALIFICAT prins cu ajutorul polițiștilor sibieni

La data de 3 iulie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Hunedoara, au identificat și prins un hunedorean cercetat penal pentru săvârșirea a două infracțiuni grave de furt calificat.

 

În fapt, în zilele de 3, respectiv 16 mai a.c., la Poliția Municipiului Sibiu au fost sesizate două furturi din autoturisme. Mașinile erau parcate pe strada Aron Pumnu, respectiv Calea Turnișorului, din acestea fiind sustrasă aparatură electronică.

În acest caz, au fost deschise două dosare penale având ca obiect infracțiunea de furt calificat, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu desfășurând activități specifice în vederea identificării și prinderii autorilor.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cele două fapte au fost comise de același autor, iar la data de 3 iulie a.c., a fost identificat un hunedorean în vârstă de 29 de ani, bănuit că, la datele menționate, ar fi sustras bunuri din cele două autoturisme.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Călan, IPJ Hunedoara, bărbatul a fost identificat și prins pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, și a fost predat ulterior polițiștilor sibieni care l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță.

Persoana în cauză urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

În aceste momente, cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

 

Sursa foto: 4Tuning

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org