Mandat european de arestare: După ce în urmă cu doi ani a încălcat grav legea în Spania, o sibiancă a fost în sfârșit, prinsă... acasă! Prejudiciul se ridică la aproximativ 8 milioane de euro

În cursul zilei de 4 iulie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu au desfășurat o acțiune de identificare și prindere a persoanelor care se sustrag cercetărilor penale.

 

Cu această ocazie, în municipiul Sibiu, a fost identificată și prinsă o sibiancă în vârstă de 42 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare spaniole au emis mandat european de arestare.

Concret, femeia este cercetată penal pentru săvârșirea, în cursul anului 2016, pe teritoriul Spaniei, a infracțiunilor de înșelăciune, fals în documente, spălare de bani, respectiv apartenență la o organizație criminală, infracțiuni care au generat un prejudiciu de aproximativ 8 milioane de euro.

Femeia a fost prezentată Curții de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile și a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

 

 

Foto: Capital

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org