23 de permise au reținut polițiștii sibieni în ultimele 3 zile!

 

Șoferii indisciplinați și-au găsit... „nașii” prin părțile Sibiului!!!

În perioada 6 – 8 iulie a.c., polițiștii rutieri sibieni au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier, au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 23 de permise de conducere și au aplicat 330 de sancțiuni contravenționale în valoare de 66.000 de lei.

 

Exemple:

*La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 02.30, pe raza localității Micăsasa, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Axente Sever au identificat un localnic în vârstă de 23 de ani care conducea un autoturism fără a deține dreptul de a conduce.

În plus, la testarea alcoolscopică a celui aflat la volan, rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

*În aceeași zi, în jurul orei 09.00, în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, în cadrul acțiunilor desfășurate pe linia combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un șofer care circula cu viteza de 95 de km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 50 km/h.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 29 de ani, care, la testarea alcoolscopică, a avut un rezultat de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

*La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 15.00, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 43 de ani, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org