CRIMĂ PASIONALĂ la... vârsta a doua în Cartierul Ștrand din Sibiu. Ce a pățit suspectul?!?

 

Prim-procuror Ion Veştemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice aspecte privitoare la o crimă petrecută luni seară în Cartierul Ștrand din municipiul Sibiu.

 

„La data de 13.08.2018, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la decesul unei persoane de sex feminin (H.A.), în vârstă de 61 de ani, pe strada Bîrsei, cartierul Ştrand, din municipiul Sibiu.

 

Din cercetările efectuate s-a reţinut următoarea situaţie de fapt:

La data de 13.08.2018, în jurul orelor 16,00, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, suspectul H. I., în vârstă de 63 de ani din municipiul Sibiu, pe fondul geloziei, fiind ferm convins că soţia sa îl înşală de mai mulţi ani cu un alt bărbat, a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona feţei şi a corpului, provocându-i multiple leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia, deces ce a fost constatat de un echipaj SMURD, în jurul orelor 19.30.

Împotriva suspectului a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, aceasta urmând să expire în data de 15.08.2018, la ora 5.00.

În funcţie de constatările preliminare efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Judeţean Sibiu, urmează a fi pusă în mişcare acţiunea penală împotriva suspectului şi a fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”.

     

Sursa face precizarea că, pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul: Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul de Investigaţii Criminale.

 

 

 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org