“SIMFONIA” UNEI INFRACȚIUNI, în... parcarea unei săli de spectacole: Instrumente muzicale furate din Austria, recuperate de către polițiștii sibieni

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, în municipiul Sibiu, în Parcarea Sălii Transilvania de pe strada Octavian Goga, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au depistat doi bărbați, unul în vârstă de 27 de ani, domiciliat în județul Satu Mare, celălalt în vârstă de 34 de ani, din Cisnădie, care comercializau... 7 instrumente muzicale de suflat.

Acestea nu erau însoțite de niciun fel de documente specifice de proveniență/achiziție.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că instrumentele în cauză ar fi fost sustrase dintr-un magazin specializat în comercializarea de instrumente muzicale din Austria, în noaptea de 22/23 august. Potrivit investigațiilor, prejudiciul reclamat se cifrează la peste 27.000 de euro. Polițiștii sibieni au recuperat 7 din cele 10 instrumente sustrase.

În cauză, bunurile au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar față de cei doi bărbați s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Cercetările continuă la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu., sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org