Într-o singură zi, 3 „șoferi” prinși de polițiștii sibieni FĂRĂ PERMIS!

 

 

Parcă se... îndesesc cazurile celor care ies cu mașina pe drumurile publice crezând că, dacă știu numai să învârtă volanul pot circula n voie... chiar dacă nu au permis... Polițiștii sibieni , însă, le vin de hac!

 

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, în localitatea Agnita, pe strada Avram Iancu, polițiștii au depistat un brașovean în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335, alin. 1 din Codul Penal.

 

Jumătate de oră mai târziu, în localitatea Marpod, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în Nocrich. În urma verificărilor, s-a constatat că nici acest bărbat nu deține dreptul de a conduce, în cauză întocmindu-se dosar penal de cercetare conform aceluiași articol din Codul Penal.

 

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, în municipiul Sibiu, pe strada Lungă, a fost depistat un alt bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Hamba, care conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere.

Mai mult, la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org