Infracțiuni la regimul armelor și munițiilor: Revolverul din pod și... arma de vânătoare din... Obor!

*La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, un localnic din Bazna a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că, în timp ce executa lucrări de reparație la acoperișul casei, a găsit un pistol și cartușele aferente, într-o nișă a podului.

 

Polițiștii care au efectuat verificări au constatat că este vorba despre o armă letală tip revolver, în stare avansată de degradare, și despre 5 cartușe. Toate obiectele au fost ridicate în vederea cercetărilor.

În cauză s-a deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

 

*La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, pe raza Târgului Obor din municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Mureș, care comercializa... ilegal, în văzul tuturor, o armă letală de vânătoare.

Arma a fost ridicată în vederea confiscării. Firește, pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org