Doi șoferi prinși pe drumurile sibiene, în weekend, cu alcoolemie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat

Parcă s-au vorbit!... Doi bărbați tineri au dus indicii alcooltestului la peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, de parcă s-ar fi luat la întrecere- cât mai pot ține volanul în mână așa, îmbibați în băutură...

 

 

*La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 23.30, în localitatea Brădeni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 27 de ani.

S-a constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolemiei șoferului în aerul expirat, a rezultat o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur. Motive pentru care în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

*La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, pe raza satului Coveș, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. De această dată, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Agnita, pe numele căruia polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org