DUPĂ FAPTĂ ȘI... RĂSPLATĂ: Bănuit de proxenetism, un mehedințean a fost reținut de către polițiștii sibieni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, au reținut un bărbat, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

 

 

În fapt, la data de 5 noiembrie a.c., în cadrul activităților specifice desfășurate pe DN1, în zona Post Control Veștem, un echipaj de jandarmi a depistat trei tinere, care acostau persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale contra cost. Potrivit precizărilor IPJ Sibiu, este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 și 29 de ani, din județele Mehedinți și Timiș.

Jandarmii au constatat că cele trei tinere erau insoțite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mehedinți, care le supraveghea... activitatea.

Întrucât în urma verificărilor preliminare efectuate de către jandarmi s-au prefigurat indicii privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, reprezentanții I.J.J. Sibiu au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu. Cu această ocazie, la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Din investigațiile desfășurate ulterior de către polițiștii sibieni a reieșit faptul că, în ultimele 6 luni ale anului în curs, în județul Sibiu, bărbatul în cauză le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecție, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

 

În condițiile date, față de bărbatul în cauză, la data de 5 noiembrie a.c., s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org