CU SUTELE! De la începutul anului, în județul Sibiu au fost depistate 364 de persoane care conduceau fără a deține permis de conducere! Ce trăznaie LA DUBLU a făcut miercuri seară un tânăr?! A recunoscut toul, a doua zi!

În seara zilei de 14 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din satul Nou, aflat la volanul unui autoturism a provocat două evenimente rutiere soldate cu pagube materiale. În ambele cazuri, „șoferul” ;i-a comntinuat nestingherit drumul către casă.

 

Prima tamponare s-a produs în jurul orei 22.50, la intersecția străzii Rahova cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde a acroșat un autoturism condus regulamentar, șoferul continuându-și deplasarea pe strada Oașa, unde, jumătate de oră mai târziu, a intrat în coliziune cu o altă mașină, de asemenea condusă regulamentar. Nici de această dată, tânărul NU A OPRIT, în vederea soluționării pe loc a evenimentului.

Din fericire, tamponările s-au soldat doar cu pagube materiale.

Abia joi, în data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, tânărul în cauză s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu, recunoscând faptul că a provocat cele două evenimente rutiere și că... a părăsit locul producerii lor.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a deschis dosar penal ”in rem” privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, conform art. 335 alin. 1 din Codul Penal, faptă pedepsită cu închisoarea de la unu la 5 ani.

 ***

Potrivit IPJ Sibiu, de la începutul anului până în prezent, în județul Sibiu au fost depistate 364 de persoane care conduceau fără a deține permis de conducere. 18 șoferi dintre cei depistați conducând fără permis au provocat tot atâtea accidente rutiere soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a 8 persoane și ușoară a altor 10.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org