BĂUTURA L-A CONDUS... DUPĂ GRATII!

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță față de un bărbat în vârstă de 61 de ani, domiciliat în localitatea Șelimbăr.

 

În fapt, la data de 26 octombrie 2018, în satul Mohu, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism, cu o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu această ocazie întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Totodată, şoferului i s-a suspendat dreptul de a conduce.

Ulterior, la data de 21 decembrie 2018, în municipiul Sibiu, bărbatul a fost depistat din nou conducând băut, de această dată cu o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. De această dată, însă, au fost demarate cercetări privind atât infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, cât și infracțiunea de conducere având acest drept suspendat.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 17 ianuarie a.c., s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și aplicării măsurii controlului judiciar pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere sub influența alcoolului și a unei infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org