POLIȚIA ROMÂNĂ: CĂUTĂRI ȘI INVESTIGAȚII, ÎN FEBRUARIE, PENTRU DEPISTAREA A NU MAI PUȚIN DE 911 PERSOANE URMĂRITE SAU DISPĂRUTE

Activitățile de căutare și investigare ale polițiștilor, din luna februarie, au avut ca rezultat clarificarea a 911 cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

 

Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute.

Potrivit informațiilor oficiale de la Poliția Română, în perioada 1 – 28 februarie 2019, poliţiştii au depistat, la nivel național, 606 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care, ATENȚIE, 383 de minori.

În această perioadă, au mai fost depistate 305 persoane urmărite în temeiul legii, după cum informează politiaromana.ro. Dintre acestea, 213 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 39 aveau mandate de arestare preventivă, 41 aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, 9 persoane erau urmărite în temeiul unor sentințe de internare în unități medicale de specialitate, iar 3 persoane erau urmărite prin Biroul Național Interpol.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org