Doi tineri la spital, după un scandal violent la Alămor. Se fac cercetări pentru săvârșirea tentativei de omor!

În dimineața zilei de 3 martie a.c., în jurul orei 04,30, la domiciliul unui localnic din Alămor, între două grupuri de persoane, în total 12 bărbați, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan. Din nefericire, întregul scandal a degenerat în fapte de violență.

Ca urmare, doi tineri în vârstă de 19, respectiv 24 de ani, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, în cauză, s-a deschis dosar penal privind săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii sibieni au identificat, deja, și au condus la audieri persoanele implicate, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui incident în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

*Salvatorii ISU Sibiu au intervenit pentru salvarea celor doi răniți cu două echipaje SMURD. Tânărul de 24 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și cranio-facial, iar celălalt, în vârstă de 19 ani- cu traumatism cranio-cerebral, după cum a informat cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org