Alcool și teribilism la volan. Rezultatul? 7 mașini avariate și dosar de cercetare penală

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 02.45, în municipiul Sibiu, polițiștii de ordine și siguranță publică au observat că, pe strada Dorului, un autoturism era condus cu viteză, iar la vederea echipajului de poliție, șoferul a pătruns pe Aleea Buia nerespectând semnificația indicatorului „Acces interzis”. Mai mult, în goana teribilă, șoferul cu pricina a avariat 7 autovehicule parcate.

 

Polițiștii rutieri care au intervenit după producerea evenimentelor soldate cu pagube materiale, au constatat că în autoturismul în cauză se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 26 de ani, domiciliați în localitatea Cristian.

Cei doi nu au recunoscut că ar fi condus autoturismul, motiv pentru care ambii au fost testați alcoolscopic. Rezultatele au fost de 0,96 mg/l, respectiv 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul testat la urmă neavând nici permis de conducere.

De asemenea, cei doi au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului. Firește, urmează a se stabili cine a fost la volan în momentul producerii tamponărilor și a se stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestor evenimente.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org