În 3 zile, polițiștii sibieni au reținut 33 de permise. Din nou, mulți șoferi băuți sau care conduceau FĂRĂ PERMIS

În perioada 19 – 21 aprilie a.c., polițiștii sibieni au constatat numai 5 infracțiuni la regimul rutier, dar au reținut 33 de permise de conducere, au retras 7 certificate de înmatriculare și au aplicat 386 de amenzi în valoare de 95.000 de lei.

 

Iată câteva exemple:

*La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, pe strada Principală din satul Broșteni, un localnic în vârstă de 40 de ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

*La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, în municipiul Sibiu, pe strada Cibinului, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un localnic în vârstă de 55 de ani, rezultatul afișat de aparatul etilotest fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală conform art. 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

*La aceeași dată și oră, pe raza localității Rășinari, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 23 de ani.

Cu această ocazie, s-a constatat că șoferul are dreptul de a conduce suspendat. În aceste condiții, pe numele său s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

*La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 01.30, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Cisnădie, care conducea autoturismul având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 11.00, pe strada Valea Mare din localitatea Șeica Mare, un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în aceeași localitate, a fost identificat conducând un microbuz deși nu deține dreptul de a conduce.

Tânărul s-a ales cu un dosar penal întocmit în conformitate cu prevederile art. 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org