EFICIENȚĂ DE NOTA 10: 67.000 DE LEI RECUPERAȚI DE CĂTRE POLIȚIȘTI LA SCURT TIMP DUPĂ SESIZAREA UNUI FURT CALIFICAT

La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șeica Mare au prins și reținut o femeie, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În acest caz, 67.000 de lei au fost recuperați și returnați părții vătămate.

 

În fapt, în dimineața zilei de 15 mai a.c., în jurul orei 08.40, un bărbat a sesizat polițiștii Postului de Poliție Șeica Mare cu privire la faptul că, în urmă cu câteva minute, o persoană necunoscută, de sex feminin, a pătruns în locuința sa de unde a sustras 67.000 de lei. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce acesta era plecat de la domiciliu, iar soția sa se afla în grădina casei, aceasta din urmă reușind să observe femeia în momentul în care ieșea din curte.

În baza semnalmentelor oferite de către soție, polițiștii au efectuat de îndată verificări în teren, iar în scurt timp, în jurul orei 09.30, pe calea ferată din localitate, au depistat o persoană ale cărei semnalmente corespundeau informațiilor primite.

Aceasta a fost identificată: potrivit IPJ Sibiu, vorba despre o femeie în vârstă de 59 de ani, din județul Mureș. Femeia a recunoscut că a pătruns în casa celor doi soți sub pretextul că vinde sau cumpără articole de îmbrăcăminte. Asupra ei, într-o geantă, polițiștii au găsit întreaga sumă de bani reclamată ca sustrasă.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Prejudiciul recuperat a fost predat victimei.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Șeica Mare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org