RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI MORTAL PRODUS ÎN SEARA ZILEI DE 17 MAI, ÎN MUNICIPIUL SIBIU

 

În urma administrării probatoriului, a vizionării camerelor de luat vederi din zonă și audierii mai multor martori, precum și a tinerei în vârstă de 27 de ani- conducătoarea auto despre care inițial s-a crezut că este direct implicată în eveniment aceasta neavând permis!), polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu au stabilit faptul că nu tânăra a condus autoturismul în momentul producerii accidentului, ci o rudă a acesteia, o femeie în vârstă de 53 de ani.

 

De asemenea, s-a stabilit faptul că accidentul rutier s-a produs în următoarele circumstanțe: La data de 17 mai, în jurul orei 20.30, în timp ce femeia în vârstă de 53 de ani conducea autoturismul spre Agnita, la ieșirea din municipiul Sibiu, pe viaduct, a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a acroșat un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers. Imediat după producerea evenimentului, femeia a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Bungard. Polițiștii au luat măsura reținerii femeii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org