5 în 1: Un maramureșean angajat în Sibiu, a furat o autoutilitară de unde lucra și... a făcut accident. Băut și fără permis!

La data de 28 iunie, în jurul orei 22.45, în municipiul Sibiu, strada Ștefan cel Mare, șoferul unei autoutilitare, autobasculantă, nu a păstrat distanta de siguranță și, ca urmare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa de către o femeie în vârstă de 44 de ani, CJ.

 

În urma coliziunii, conducătoarea auto a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital.

Potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt de la IPJ Sibiu, Elena Welter, imediat după producerea accidentului, șoferul autobasculantei a părăsit locul evenimentului, fiind identificat de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu în aproximativ 30 de minute, la sediul firmei al cărei angajat era, în municipiul Sibiu.

Ca rezultat al investigațiilor, s-a stabilit ca este vorba despre un un bărbat în vârstă de 26 de ani din Maramureș, care nu poseda permis de conducere, și, mai mult, avea o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat ca bărbatul a sustras autoutilitara din incinta societății angajatoare, în aceeași seară. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă acum la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org