A băut, a sustras un vehicul, a făcut accident și… a -ntins-o, crezând că scapă...! Și nici măcat nu avea permis! A fost reținut de polițiști!

La data de 9 iulie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate în vederea stabilirii circumstanțelor producerii unui accident rutier, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Maramureș.

 

În fapt, la data de 28 iunie a.c., în jurul orei 22.45, în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, în timp ce conducea o autoutilitară, bărbatul nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa de către o femeie în vârstă de 44 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a și fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Demn de precizat, imediat după producerea accidentului, șoferul autobasculantei a părăsit locul evenimentului, fiind identificat de catre polițiștii Biroului Rutier Sibiu în aproximativ 30 de minute. Se ascundea fix... la sediul firmei al carei angajat era, în municipiul Sibiu.

Ca rezultat al investigațiilor desfășurate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, având în același timp și o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, s-a constatat că bărbatul a sustras autoutilitara din incinta societății angajatoare, în aceeași seară.

 

sursa foto: ziare.com

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org