Un minor de 16 ani a produs un accident la Netuș, în vreme ce un tânăr de 22 de ani a fost depistat cu o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ce alte infracțiuni au depistat în trafic polițiștii sibieni?

La data de 24 august în jurul orei 2300, pe raza localității Netuș a fost sesizată producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un minor în vârstă de 16 ani, în timp ce conducea un autoturism DJ 106, în localitate, s-a angajat în depășirea a doua autoturisme și a intrat în coliziune cu autoturism condus regulamentar din sens opus. În urma coliziunii, a fost proiectat într-un zid, pe care... l-a distrus parțial.

Din fericire, în urma acestui eveniment rutier nu au fost înregistrate victime. În ceea ce îl privește pe minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

  • Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat în trafic, la data de 25 august, în jurul orei 0045, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, sibian, al cărui drept de a conducere autovehicule era anulat;

  • În aceeși zi, în jurul orei 0400, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic un conducător auto (un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Tălmaciu), constatând în urma verificărilor și testării cu aparatul etilotest că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Mai exact, aparatul aindicat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    Potrivit IPS Sibiu, în ultimele 48 de ore, în cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate în trafic de către polițiștii rutieri, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org